Comunicat

Primăria Comunei Cristești are printre principalele priorități păstrarea unei legături strânse și permanente cu cetățenii, comunicarea dintre instituție și cetățeni reprezentând un element de bază în dezvoltarea comunității locale.

În vederea menținerii încrederii reciproce și promovarea unei imagini obiective a instituției, precum și pentru a intra în posesia unor informații verosimile și la zi , Primăria Comunei Cristești vă pune la dispoziție diverse pârghii de comunicare oficiale, cum ar fi:

Chiar și pentru fanii rețelelor de socializare, primarul comunei are creată o pagină publică, pe facebook #kovacseditmaroskeresztur#, unde, de asemenea, pot fi obținute o serie de informații privind activitatea desfășurată.

În cazul în care doriți ca problemele, sesizările, sugestiile dvs-tră să ajungă la cunoștința reprezentanților oficiali ai primăriei, vă rugăm să apelați la oricare din modalitățile de comunicare de mai sus.

Primăria Comunei Cristești nu își asumă, nu își însușește și se detașează de orice alte pârghii de comunicare neoficiale existente sau viitoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primar,

Kovács Edit

  Comunicat_RO (41,7 KiB, 452 hits)